Boschendal Black Angus 2019
€59,95 €56,35

Boschendal Black Angus 2019

Een volle, rijke blend met complexe aroma's en een lange afdronk. Perfect bij Black Angus vlees en lamsvlees. ...Meer informatie
  • Merk:Boschendal
  • Artikelnummer:SR-2
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Toevoegen aan winkelwagen

Boschendal Black Angus 2019

Een Exquise Estate Blend voor de Fijnproever

Deze originele 'estate blend' bestond in vroegere jaren uit Shiraz en Cabernet Sauvignon. Voor meer complexiteit heeft de Shiraz gezelschap gekregen van de Cabernet Franc voor een bredere toegankelijkheid, de Malbec voor een rijkere smaak en de Petit Verdot voor een puntje elegantie. En met wat een mooi resultaat tot gevolg! Een volle, rijke blend waar de historie uit het glas springt.

Proefnotitie:

Intens robijnrood van kleur. In de neus complexe aroma's van aalbessen, rode kersen, pruimen, zwarte kersen en cassis met een hint van kaneel, cacao, zwarte peper en kruidnagel. De smaak heeft een verfijnde structuur met stevige tannines wat een volle en lange afdronk geeft.

Onderscheidingen:

James Suckling: 93 punten

Robert Parker: 92 punten

Wine Spectator: 91 punten

Vivino: 4.3 van 5

Eten dat goed past:

'Slow roast' Black Angus vlees, ribben en lamsvlees.

Over het Wijnhuis:

Maar een paar plaatsen ter wereld kunnen claimen alles te hebben waar een wijnliefhebber naar verlangt. Boschendal Estate is zo’n unieke bestemming. Deze magnifieke winery ligt op een uurtje rijden van Kaapstad, in het pittoreske Groot Drakenstein Valley, aan de rand van Franschhoek.

Bestel nu de Boschendal Black Angus 2019 bij Wijnig.nl en geniet van een stukje Zuid-Afrikaanse wijntraditie!

  • Herkomst: Stellenbosch, Zuid-Afrika
  • Druivensoort: 58% Shiraz, 23% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc, 7% Malbec, 2% Petit Verdot
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Vol, rijk en complex
  • Houdbaarheid: 10 jaar
  • Vinificatie: Vergist op eikenhouten vaten, lagering op nieuwe en gebruikte eikenhouten vaten van 300 liter voor 18 maanden
  • Serveertemperatuur: 16-18°C
  • Glasadvies: Bordeaux glas
  • Lekker bij: 'Slow roast' Black Angus vlees, ribben en lamsvlees.
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »