Casa Ermelinda Freitas Fat Baron Shiraz 2022
€9,90 €9,75

Casa Ermelinda Freitas Fat Baron Shiraz 2022

Ontdek de rijke smaken van de Casa Ermelinda Freitas Fat Baron Shiraz 2022, een complexe, volle rode wijn met aroma's van rood fruit en mediterrane kruiden. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

Casa Ermelinda Freitas Fat Baron Shiraz 2022

De Casa Ermelinda Freitas Fat Baron Shiraz 2022 is een voortreffelijke rode wijn uit de Península de Setúbal, gemaakt van de hoogste kwaliteit Shiraz-druiven. Na de vergisting rijpt deze wijn minimaal 4 maanden in Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten. Deze rijping zorgt voor een prachtig uitgebalanceerde complexiteit, waarbij de kenmerkende fruitige en kruidige aroma's van de wijn perfect behouden blijven.

Proefnotitie:

Bij het inschenken onthult de Fat Baron Shiraz een rijke neus vol aroma's van rood fruit, aangevuld met de uitgesproken kruidigheid die de Shiraz zo uniek maakt. De smaak is vol en zacht, met tonen van rijpe rode pruimen en frambozen, en subtiele hints van mediterrane kruiden, zwarte peper en vanille die de ervaring compleet maken.

Eten dat goed past:

Deze veelzijdige wijn is een perfecte match met gegrild vlees, stoofschotels, en zelfs bij pittige gerechten. Serveer ook bij zachte kazen of een scala aan mediterrane gerechten voor een onvergetelijke smaakervaring.

Over het Wijnhuis:

Casa Ermelinda Freitas is opgericht in 1920 door Leonilde Freitas. Het wijnhuis wordt voortgezet door zijn kleindochter Germana en later door haar achterkleindochter Ermelinda Freitas. Na de vroegtijdige dood van haar man, Manuel João de Freitas, leidde Ermelinda samen met haar dochter Leonor de traditie voort dat vrouwen aan het roer staan van dit bijzondere wijnhuis.Volle rode wijn met kruidige en fruitige aroma's uit de Península de Setúbal.

  • Herkomst: Sétubal, Portugal
  • Druivensoort: Shiraz / Syrah
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Volle, fruitige en kruidige wijn
  • Houdbaarheid: 2-3 jaar
  • Vinificatie: 4 maanden rijping op Amerikaanse en Franse eiken vaten
  • Serveertemperatuur: 16-18°C
  • Glasadvies: Bordeaux glas
  • Lekker bij: zachte kazen of een scala aan mediterrane gerechten
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »