De Biserno Campo di Sasso Occhione Bibbona 2022 is een zeldzame Toscaanse witte wijn, gemaakt van Vermentino en Viognier. Licht en delicaat, met frisse aroma’s van citrus en rijpe appels, perfect voor liefhebbers van verfijnde wijnen.
Het is de eerste witte wijn van het landgoed. Zeldzaam en origineel, geproduceerd in zeer weinig flessen, vertelt het getrouw zijn nuances van slankheid, lichtheid en lengte.
Het is de eerste witte wijn van het landgoed. Zeldzaam en origineel, geproduceerd in zeer weinig flessen, vertelt het getrouw zijn nuances van slankheid, lichtheid en lengte.
De Antinori Tenuta Guado al Tasso Vermentino Bolgheri 2022 is een frisse, mineraalrijke witte wijn met aroma's van citrus, perzik en abrikoos. Perfect in balans en een prachtige expressie van de unieke terroir van Bolgheri.
Afkomstig van het iconische Guado al Tasso estate in Bolgheri. Hier maakt Antinori naast enkele geweldige rode wijnen ook deze prachtige Vermentino. Ideale voorjaars- en zomerwijn.
De Biserno Campo di Sasso Insoglio del Cinghiale 2020 is een soepele, vroeg rijpende rode wijn met robijnrode kleur en tonen van zwarte kersen en bramen, perfect in balans met een zachte afdronk.
Meer toegankelijk dan zijn grote broers Le Serre Nuove en Ornellaia. Deze wijn is zeer toegankelijk en ongecompliceerd, en wordt gemaakt om jong gedronken te kunnen worden. Gedurende zes maanden gelagerd op vaten die eerst voor Ornellaia zijn gebruikt.
Complexe en intense aroma's, gekenmerkt door hints van bosbessen en jam, gevolgd door tonen van tabak en cacao. In de mond is hij zacht, met zoete en elegante tannines. Lange en aanhoudende afdronk in de mond.
50% Merlot, 20% Cabernet Franc, 20%Cabernet Sauvignon, 10% Syrah. Le Macchiole kan in een adem worden genoemd met namen als Tenuta San Guido (Sassicaia) en Tenuta Ornellaia.
Donkerrode kleur met geuren van fris donker fruit, ceder, vanille, drop en wat lichte kruidigheid. Sappige aanzet met rijpe zuren en soepele tannines. Veel fruit en kruidigheid in de mond; een krachtige rode wijn met een gemiddelde afdronk.
Ontdek Petrolo Torrione 2019, een Toscane-wijn die traditie en innovatie samenbrengt. Volle, elegante smaken met zijdezachte tannines, perfect om van te genieten.
Ontdek Petrolo Torrione 2019, een Toscane-wijn die traditie en innovatie samenbrengt. Volle, elegante smaken met zijdezachte tannines, perfect om van te genieten.
Il Bruciato 2021, van Antinori's Estate Guado al Tasso, is een verfijnde rode wijn uit Bolgheri. Een blend van Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah en meer, gerijpt op eikenhout voor een rijke, elegante smaak met fruitige aroma's en een lange afdronk.
Meer toegankelijk dan zijn grote broers Le Serre Nuove en Ornellaia. Deze wijn is zeer toegankelijk en ongecompliceerd, en wordt gemaakt om jong gedronken te kunnen worden. Gedurende zes maanden gelagerd op vaten die eerst voor Ornellaia zijn gebruikt.
Merlot als een nieuwe interpretatie van het Bolgheri grondgebied. De wijngaarden liggen op een ongeveer 55 meter boven zeespiegel op klei-leemgronden die van alluviale oorsprong zijn en die de wijn complexe tonen geven met behoud van de geur en frisheid.
Petrolo Bòggina B 2020 is de belichaming van Toscaanse pracht. Deze 100% Trebbiano wijn van Petrolo is een zonovergoten juweel met een sublieme expressie van terroir.
Petrolo Bòggina B 2021 is de belichaming van Toscaanse pracht. Deze 100% Trebbiano wijn van Petrolo is een zonovergoten juweel met een sublieme expressie van terroir.
Diep robijnrood van kleur. Aroma’s van kersen, zwarte bessen, koffie, chocolade en zwarte peper. Fluweelzacht in de mond met verfijnde tannine en een lange afdronk.
Deze Super Tuscan behoort tot de top van de Toscaanse wijnen en wordt steevast zeer hoog gewaardeerd door gerenommeerde wijncritici. Caiarossa is een blend van een aantal verschillende druivenrassen.
Antinori Tenuta Guado al Tasso Bolgheri Superiore 2020, de bejubelde creatie van Piero Antinori, belichaamt de ultieme expressie van Bolgheri's topwijnen. Een krachtige, evoluerende wijn die zijn buren Sassicaia en Ornellaia naar de kroon steekt.
Messorio, voor het eerst geproduceerd in 1994, was een persoonlijke uitdaging met een van de meest aangeplante rassen in Bolgheri, aan de Toscaanse kust, en in de wereld: Merlot, zo ver mogelijk weg te blijven van de meer zachte, voorspelbare merlot-stijl