Intense geur met tonen van vanille, specerijen als nootmuskaat, laurier en zwarte peper. Daarnaast heeft deze Borgogno Barolo geuren van, rood fruit, hout. Droge smaak, maar zacht. vol, krachtig, fluweelzacht. Van de Cru wijngaard Cannubi.
Het is de tweede jaargang van deze wijn, welke is geproduceerd in zeer kleine hoeveelheden. De wijn wordt gemaakt door de 4e generatie, Pio Boffa, ter ere van zijn 60e verjaardag. Tonen van rijp fruit, soepele complexiteit en zachte tannines.
Het is de derde jaargang van deze wijn, welke is geproduceerd in zeer kleine hoeveelheden. De wijn wordt gemaakt door de 4e generatie, Pio Boffa, ter ere van zijn 60e verjaardag. Tonen van rijp fruit, soepele complexiteit en zachte tannines.
Intense geur met tonen van vanille, specerijen als nootmuskaat, laurier en zwarte peper. Daarnaast heeft deze Borgogno Barolo geuren van, rood fruit, hout. Droge smaak, maar zacht. vol, krachtig, fluweelzacht.
Een robijnrode kleur. In de neus florale aroma's van rozenblaadjes en rijp rood fruit zoals frambozen en granaatappel. Volle, krachtige smaak met een prachtige concentratie. Zachte, zoete tannines en een lange afdronk.
Een robijnrode kleur. In de neus florale aroma's van rozenblaadjes en rijp rood fruit zoals frambozen en granaatappel. Volle, krachtige smaak met een prachtige concentratie. Zachte, zoete tannines en een lange afdronk.
Middeldiep robijnrood met granaatkleurige tot oranje boventonen. Het is een elegante wijn, met duidelijke florale tonen, waaronder viooltjes en roos, maar ook geur van gedroogde kruiden (kaneel, vanille) en donkere tonen van tabak, hazelnoten en zoethout.
Een robijnrode kleur. In de neus florale aroma's van rozenblaadjes en rijp rood fruit zoals frambozen en granaatappel. Volle, krachtige smaak met een prachtige concentratie. Zachte, zoete tannines en een lange afdronk.
Unieke blend van Nebbiolo en Barbera van de hand van Angelo Gaja. Iconische wijn genoemd naar een eeuwenoud geschil. Deze wijn is in tegenstelling tot zijn jongere verkrijgbare varianten perfect op dronk.