Deze diepe, kruidige rode wijn werd voor het eerst geproduceerd in 1994, en de inspiratie voor zijn creatie was de wens om een 100% Syrah te produceren, één van Le Macchiole's favoriete druivensoorten.
Het resultaat van een top samenwerking tussen Baron De Rothschild en Conche Y Torre uit Chili. Een cabernet Sauvignon met de verfijning van een Franse Bordeaux en het karakter van een Chileen.
De BV Georges De Latour Private Reserve Cabernet Sauvignon 2019 is een meesterwerk van de Napa Valley. Deze rijke wijn barst van donkere bessen, kruiden en elegantie.
Dat verschillende wijngaarden sangiovese-druiven opleveren met zeer opvallende en duidelijke kenmerken en verschillen, wekte meteen de nieuwsgierigheid van Francesco Ricasoli. Zijn toewijding samen met verlangen, onderzoek, vastberadenheid en vooral een d
Messorio, voor het eerst geproduceerd in 1994, was een persoonlijke uitdaging met een van de meest aangeplante rassen in Bolgheri, aan de Toscaanse kust, en in de wereld: Merlot, zo ver mogelijk weg te blijven van de meer zachte, voorspelbare merlot-stijl
Een geur met zwart fruit, pruimen, leer, vanille, in de smaak stevig, met concentratie, room, rijkdom met wat tannines na. Een mooi glas bij wild, rood vlees of in combinatie met wat stevig smakende kaas. In 3 liter uitvoering
Donkerrood met intens paarse accenten.
Zwart fruit, met bloemen (een vleugje viooltjes), menthol, rokerig, toasty, leer en tabaksnuances. De smaak is krachtig en geconcentreerd met zoete specerijen en heerlijk fruit. Rijke, elegante tannine.
Menthol en geroosterde noten, overgaand in kruiden en milde tabak.
Compact, rijk met een grote consistentie en dikte met aroma's van zoethout, kruiden en donkere bessen. Warme en smakelijke afdronk met serieuze, rijpe en kruidige tannines.
Verfijnd en complex, met tonen van tabak, zoethout, rokerigheid met tonen van rijp en fris klein zwart fruit. Evenwichtig, met een rijpe en frisse fruitigheid en een verfrissende pittige toets. verfijning op de afdronk met fijne en kruidige tannines.
Drie wijnmakers, één land, één topwijn : Caiarossa, Duemani en Tenuta Prima Pietra hebben de handen ineengeslagen om de essentie van Riparbella, Toscane, een klein dorpje met uitzicht over de Toscaanse kust, uit te drukken.
Een robijnrode kleur. In de neus florale aroma's van rozenblaadjes en rijp rood fruit zoals frambozen en granaatappel. Volle, krachtige smaak met een prachtige concentratie. Zachte, zoete tannines en een lange afdronk.
The Mascot Cabernet Sauvignon 2019 is een soepele wijn met een breed aromatisch spectrum en diepe fruitsmaken. Fluweelachtige tannines en verfijnde zuurgraad zorgen voor een langdurige, gepolijste afdronk.
Een complexe reeks smaken die variëren van pruimen, zoete kruiden tot nootmuskaat en kruidnagel. Het midden van het gehemelte wordt geheven en fris ondanks dat het vol van kracht is, geconcentreerd en intens met ronde tannines op de afdronk.
Een complexe reeks smaken die variëren van pruimen, zoete kruiden tot nootmuskaat en kruidnagel. Het midden van het gehemelte wordt geheven en fris ondanks dat het vol van kracht is, geconcentreerd en intens met ronde tannines op de afdronk.
Prachtige geur, intens, zwarte bessen, drop en laurier, prachtig vanille, zwoel en complex, verleiding, puur en zuiver, in de smaak veel concentratie en kracht, volle aanzet, een wijn met een bijzondere intensiteit, olijven, vijgen, kersen, cassis, duidel
De Colore is afkomstig van zeer oude wijngaarden (+ 70 jaar!) Sangiovese, Canaiolo en Colorino; armere grond gemengd met zand en steen creëren het perfecte terroir voor een wijn die veel verhult over Toscane en haar historische smaak!
Messorio, voor het eerst geproduceerd in 1994, was een persoonlijke uitdaging met een van de meest aangeplante rassen in Bolgheri, aan de Toscaanse kust, en in de wereld: Merlot, zo ver mogelijk weg te blijven van de meer zachte, voorspelbare merlot-stijl