South Emotion Chardonnay Boisé 2023
€8,95

South Emotion Chardonnay Boisé 2023

De South Emotion Chardonnay Boisé 2023 biedt een rijke, boterige smaak met tonen van citrus, tropisch fruit en een subtiele hint van vanille door houtlagering. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

South Emotion Chardonnay Boisé 2023

Een heerlijk boterige Chardonnay uit Zuid Frankrijk!

De South Emotion Chardonnay Boisé 2023 is een verfijnde witte wijn van de Vignerons du Narbonnais, gelegen in het zonnige zuiden van Frankrijk. Deze bijzondere Chardonnay ondergaat een klassieke vergisting in roestvrijstalen tanks en rijpt vervolgens enkele maanden op hout. Het resultaat is een elegante, volle wijn die uitblinkt door zijn verfijnde balans van frisheid en romige textuur.

De wijn heeft een heldere, strokleurige verschijning met een krachtige en elegante smaak. In de neus ervaar je aroma’s van citrus, tropisch fruit en een vleugje toast en vanille door de subtiele houtrijping. In de mond proef je een heerlijke combinatie van boterige rondheid en frisse zuren, gevolgd door een lange afdronk met tonen van vanille en tropisch fruit.

Proefnotitie:

Heldere, strokleurige wijn. Krachtig en elegant met aroma’s van citrus, tropisch fruit, toast en vanille. Een lange afdronk met vanille en tropisch fruit aroma's.

Eten dat goed past:

Perfect te combineren met gegrilde vis, romige pasta's, gevogelte en zachte kazen. Ook heerlijk om solo van te genieten.

Over het Wijnhuis:

De South Emotion Chardonnay Boisé 2023 wordt geproduceerd door de Vignerons du Narbonnais in de Pays d’Oc-regio in Zuid-Frankrijk. Dit wijnhuis staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, waarbij traditionele wijnbereidingsmethoden worden gecombineerd met moderne technieken.

  • Herkomst: Languedoc, Frankrijk
  • Druivensoort: Chardonnay
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Vol en romig
  • Houdbaarheid: 2-3 jaar
  • Vinificatie: Enkele maanden houtrijping
  • Serveertemperatuur: 6-8°C
  • Glasadvies: Witte wijnglas
  • Lekker bij: Perfect te combineren met gegrilde vis, romige pasta's, gevogelte en zachte kazen. Ook heerlijk om solo van te genieten.
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »